Βρήκε λύσεις στην επανάληψη ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε του ΠΑΟΛ Αβέρωφ και με δυο τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης έφυγε με πολύ σημαντικό «διπλό» και έκανε το τρία στα τρία φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ των Γανού, Παπακωνσταντίνου και Φουρίκη εξουδετέρωσε ο Παπαδημητρίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή και στο 73′ δικαιώθηκε όταν οι Σταθάκος και Παπακωνσταντίνου συνδυάστηκαν όμορφα, ο τελευταίος «έσπασε» την μπάλα στον επερχόμενο Λαβαντσιώτη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Το τελικό 0 – 2 πέτυχε ο Φουρίκης με ατομική ενέργεια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Από πλευράς Αβέρωφ, το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιαύκα προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε εν μέσω ευκαιριών που είχε στον αγώνα και συνεχίζει χωρίς βαθμό μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής…

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Σπαρτής, Τσούτσος, Στεργίου (75′ ΄Μηνάς), Μανώλης (85′ ΄Σπανός), Κυρίτσης, Κανιούρας, Παπαναστασούλης, Μπέης, Ζήκος (60΄’ ΄Μίλλερ), Ντέκας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Ντελής, Χατζηλιάδης, Σταθάκος, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας (5′ λ.τ. Κατσανάκης), Γανός (55′ Κερμελίδης), Παπακωνσταντίνου (80′ Αετόπουλος), Φουρίκης, Λαβαντσιώτης (55′ Φώτος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μάνος, Σκυβαλίδας.