Βρήκε λύσεις στην επανάληψη το Συκούριο

Την Προοδευτική Ανάβρας κέρδισε χθες το απόγευμα το Συκούριο στο 4ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΛ με σκορ 4 – 1 κι έτσι πήρε τη πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν χθες το αποτέλεσμα που ήθελαν απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Γιώργου Λυκοκώστα κι έτσι συνεχίζουν στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Αρχικά, στο 14ο λεπτό Κώστας Τζιούρας πέτυχε το 0 – 1 για το Συκούριο, ενώ στο 35ο λεπτό ο Βαγγέλης Αποστόλου έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κίσσαβος με τρία τέρματα των Μάνου Πετράκου που σκόραρε δις και του Θανάση Αργύρη, επικράτησε της Ανάβρας και πήρε τη πολυπόθητη πρόκριση στον χθεσινό αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Κούτνας, Μαρκολέφας, Χονδροδήμος, Ντόντος, Τζιάφος, Σχοινάς (60′ Καράτζιος), Καραντώνης, Γιαννουλέας (85′ Φράντζας), Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Αποστόλου (75′ Γεννητσεφτσής).

Κίσσαβος Συκουρίου (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Φαρμάκας, Καρβούνης (55΄Αγγέλης), Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Γκανάτσιος, Αργύρης, Μάντζαρης (85΄Κορδέλας), Τζιούρας (46΄Πλιάγκας), Δίχρης (85΄Ζαϊρές), Πετράκης.