Βρήκε λύσεις στην επανάληψη

Την δεύτερη διαδοχική νίκη στα πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας πανηγύρισε ο Σμόλικας, μιας και επικράτησε του Πύρρου με σκορ, 0 – 2 στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης».

Η ομάδα του Γιώργου Μάτου έφθασε σε ακόμη μία σημαντική νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο αυτού, μιας και έφθασε τους είκοσι εννέα βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Τσαλάγγα δεν αποκόμισε θετικό αποτέλεσμα από την συνάντηση του Σαββάτου και παρέμεινε στους έντεκα βαθμούς, με τον Πύρρο να πέφτει στην προτελευταία θέση μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σμόλικας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71′ με τον Σωτήρη Περδίκη και «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς της εκτός έδρας νίκης στο 88ο λεπτό με σκόρερ τον Άλκη Γκαλμπογκίνη.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Γιάννης Τσαλάγγας): Ντούσιος, Μάρης, Πατσούρας, Σινάν, Τσιρογιάννης, Βίλλης, Νικούλης, Γιώργης, Βύρλας, Σάρρα, Αλλιάι.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Πρίφτης, Τάφα (55′ Παπαγεωργίου), Μανακούσιος Θ., Γκαλμπογκίνης, Λάλλος, Περδίκης, Χασιώτης, Καρυώτης (55′ Λιάκος), Χριστακέας (70′ Κόκκινος), Πρισακάρου (70′ Χαζίζι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Μάνος, Πάλλας.