Βρήκε λύσεις στην επανάληψη…

Την επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα πέτυχε ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α΄1 τοπικής κατηγορίας, όπου κέρδισε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Β’» το Μεσοχώρι με σκορ, 2 – 0.

Χάρη στο τέρμα του Κωνσταντίνου Παπαδόντα (57′) και του Στέφανου Πρεσακάρου (62′), το σύνολο του Βαγγέλη Στεφανή έφθασε τους είκοσι βαθμούς με τη νίκη αυτή που αποτελεί τη πρώτη για το νέο έτος, ενώ αντίθετα, η ομάδα του Θανάση Γάτσιου παρά τη προσπάθεια που έκανε συνεχίζει στη τελευταία θέση έχοντας μόλις πέντε βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να σημειωθεί τέρμα για τις δύο ομάδες και αμφότερες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης και στο 57ο λεπτό, ο Κωνσταντίνος Παπαδόντας με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού ο πορτιέρο δεν υπολόγισε σωστά και «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση.

Πέντε λεπτά μετά, ο Στέφανος Πρεσακάρου δέχθηκε τη μπάλα στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον αντίπαλο πορτιέρο σημειώνοντας έτσι το 2 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ΄Μητσιμπόνας Β’».

Βέβαια, ο Προμηθέας είχε και δοκάρι στο παιχνίδι, καθώς από τη προσπάθεια του Γιώργου Καραπετσάνη στο 35′ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μεσοχωρίου, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 75ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Κουγιαγκά, καθώς η μπάλα από το σουτ του μέσου των φιλοξενουμένων σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαδημητρίου.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου, Πατσούρας, Ψύρρας (85′ Πατσιούρας Β.), Αλίου (69′ Καπετανόπουλος), Κοτρώτσιος, Τζουρτζουκλής (82′ Ιωαννίδης), Παπαδόντας, Σκαφιδάς, Πρισακάρου, Τριτάρης, Δολμές (34′ Καραπετσάνης).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος Γ. (46′ Κουγιαγκάς), Μουσιάρης, Καρατζιόλης (80′ Πατσιτός Ν.), Φράτζας, Χαράλαμπος Κ., Μαρκούγιας, Κουζιώνης (70′ Μυλωνάς), Καρακώστας, Καλογιάννης (77′ Σδράλης), Τσιάρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Ακρίβος, Νάκας.