Βρήκε λύσεις στο φινάλε!

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2 – 0 πανηγύρισε ο Φαλανιακός, καθώς κέρδισε το Μαυροβούνι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας!

Η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα έφθασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζει σταθερά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με ακόμη πέντε (!) ομάδες!

Από την άλλη, το σύνολο του Βασίλη Μπακογιάννη που «φωνάζει» για τη διαιτησία του κ. Βλιώρα, έμεινε στους πέντε βαθμούς και την όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Όλα συνέβησαν στα τελευταία δέκα λεπτά της συνάντησης, με τον Φαλανιακό να κερδίζει πέναλτι σε σουτ του Βασίλη Λάιου και τη μπάλα να σταματά στο χέρι αμυντικού του Μαυροβουνίου. Ο Κώστας Τσιάκος ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 0 – 1.

Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση στο γήπεδο του Μαυροβουνίου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μούτσα Μπλέντι, ενώ ο Φαλανιακός είχε σημαντικές χαμένες ευκαιρίες με τους Τσιάκο, Πανταζή Ηλ. (δοκάρι) και Μπλέντι Σ.

Από την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη είχε δύο σημαντικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον νεαρό, Γρηγόρη Πασιά…

Οι άνθρωποι του Μαυροβουνίου εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βλιώρα και για τη φάση του 70ου λεπτού σε σκληρό μαρκάρισμα στον Νίκο Μπατζέλα και για την απόφαση να δοθεί κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Φαλανιακού…

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Καραμπίνας, Μαγγόλας, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Σιάτρας, Πασιάς, Κακαζούκης, Μπέτσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Αντωνούλης και Μπάγκας Κ..

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Κολοβός (65′ Πανταζής Γ.), Μπλέντι Σ., Πανταζής Ηλ., Μπλέντι Μ., Νάστας (46′ Πανταζής Θ.), Λόλας (70′ Λυγούρας Β.), Τσιάκος (87′ Ιωαννίδης Σεμ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Αναστασίου, Σκυβαλίδας.