Βρήκε τις λύσεις στην επανάληψη

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε και από το Μαυροβούνι ο Δωτιέας Αγιάς που επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ, 0 – 2.

Η ομάδα των Τάσου Μπεριτζά – Κώστα Παπαρίζου που προπορεύεται στην Α’ τοπική κατηγορία του Νομού μας έφθασε στην νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στο αξιόμαχο Μαυροβούνι και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Έτσι, ο Δωτιέας συνεχίζει ακάθεκτος στην πρώτη θέση έχοντας σαράντα δύο βαθμούς, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα παρέμεινε στην 10η θέση έχοντας είκοσι βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 71′, ο Γιώργος Τσατσαλίδης έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους» της Αγιάς και ο Δημήτρης Γκατζούλης έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό, 0 – 2.

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Μπάγκας Δ., Μπέτσης, Μπατζέλας Ν., Τατσέλος (80′ Ακριβόπουλος), Πράπας (80′ Μπατζέλας Β.), Ντούρας, Μαγγόλας (70′ Ράχης).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Πατέτσιος, Σούλης, Τσακάλι, Δημολιός, Ντακούλας, Γκατζούλης, Λεσάι (78′ Κορτσάρι), Τσατσαλίδης (78′ Μάνικος), Μακρής (68′ Κολοβός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Δεδικούσης, Σκυβαλίδας.