“Βυσσινί” κροκόδειλοι στη Λεωφόρο!

Κάποιοι θα τη θεωρήσουν μία ενδιαφέρουσα είδηση κάποιοι πάλι όχι. Το να αγωνίζονται τόσοι πρώην παίκτες της ΑΕΛ με την ομάδα του Πανθρακικού και μάλιστα η αναμέτρηση να κρίνεται σε γκολ του Ζεκίνια και του Ρομέου, αλλά και πολυτιμότερος παίκτης να βγαίνει ο Σέρεμετ και όλα αυτά να γίνονται τη στιγμή που σπάει το αήττητο στη Λεωφόρο μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια πάντως είναι κάτι το πρωτότυπο. Σίγουρα διάφορες σκέψεις περνάνε από κάθε φίλαθλο της ΑΕΛ που βλέπει – διαβάζει αυτό το γεγονός.

Δεν παύω όμως να θέλω να παρουσιάσω το πως το έζησα εγώ από τη δική μου σκοπιά, σε μία άλλη μία πραγματικά “μεγάλη” Κυριακή. Η ώρα πρέπει να ήταν γύρω στις 21:30, τα ατέλειωτα όπως τα φαντάζομαι ακόμα και τώρα παιχνίδια της Β΄ τοπικής κατηγορίας έχουν ήδη κατακλύσει το κεφάλι μου με πολλούς ποδοσφαιριστές, αρκετές φάσεις… (ενημερωτικά συγνώμη για τυχόν λάθη προς τους ποδοσφαιριστές) και με ένα στομάχι που παραπονιέται αν δεν μπει τροφή μέσα του.

Η κρίση έχει γίνει σιγά – σιγά θολή, αλλά τα κείμενα πρέπει να βγουν. Λίγο πιο δίπλα ανοιχτό σε μία άλλη σελίδα το livescores, απλά για να υπάρχει. Ένα διάλειμμα δευτερολέπτων θα βοηθήσει για τη συνέχεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός Χειμαδίου – Ομόνοια. Τα μάτια πέφτουν πάνω στο Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 0 – 1. Και τα στοιχήματα αρχίζουν. Ο Δημήτρης Πετρωτός από την απέναντι πλευρά φωνάζει “Ζεκίνια – Ζεκίνιααααα”, ο Αχιλλέας Ζαχαρούλης από δίπλα να αναρωτιέται μπας και έχει γίνει κάτι τέτοιο και ενώ από τα αριστερά μου ο Δημήτρης Αγραφιώτης είναι έκπληκτος ακόμα από το αποτέλεσμα.

Το “κλικ” γίνεται για να μάθουμε το σκόρερ… εγώ σαν γνωστός “τσοπάνης”, απλά βλέπω Ισπανικά ονόματα χουάν, χοσέ, σέρχιο, φελίπε… που να πάει το μυαλό μου σε Ζεκίνια, είπαμε πεινούσα κιόλας. Δήμήτρης και Αχιλλέας αρχίζουν έναν κακό πανικό του τύπου στα έλεγα εγώ και τα σχετικά (το πλήρες όνομα του παίχτη είναι αυτό José Egas dos Santos Branco).

Η συνέχεια, μετά το χαρούμενο διάλειμμα ήταν να μάθουμε και το τελικό αποτέλεσμα… σκορερ και ο Ρομέου και κορυφαίος ο Σέρεμετ. Η πρώτη μου σκέψη για μια μέρα που δεν είχε πολύ ΑΕΛ ο Πανθρακικός μας την θύμισε για τα καλά.

Για το παιχνίδι ο Ρομέου σέντραρε στο 18′ και ο Ζεκίνια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ενώ στο 75′ ο Ρομέου και αυτός με κεφαλιά θα κάνει το 1 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ. Παράλληλα ο Σέρεμετ πραγματοποίησε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ οι υπόλοιποι πρώην “βυσσινί” που αγωνίστηκαν ήταν ο Παπαγεωργίου και ο Χασομέρης…

Μετά από όλα αυτά, Καληνύχτα σας!!!

Αύριο πάλι με Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας…