Βύρωνας Καβάλας: Νέα αποχώρηση μετά τον υποβιβασμό

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χαράλαμπο Καζεπίδη, παρελθόν από το τεχνικό team της ομάδας του Βύρωνα Καβάλας αποτελεί και ο Κώστας Αρβανίτης.

Ο νεαρός τεχνικός διετέλεσε βοηθός προπονητή και προπονητής φυσικής κατάστασης του Βύρωνα για τριάμιση χρόνια ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή και προπονητής φυσικής κατάστασης στον Μ.Α Αντιφιλίππων το 2016 ενώ έναν χρόνο μετά (2017) κατέλαβε την ίδια θέση στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Το 2018 μετακινήθηκε στον Βρασίδα με τον ίδιο ρόλο ενώ το 2019 διετέλεσε α’ προπονητής για πέντε μήνες στην ομάδα της Νέας Περάμου, μέχρι που μετακινήθηκε στον Βύρωνα. Ταυτόχρονα, από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι και το 2019 διετέλεσε καθήκοντα προπονητή υποδομών στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Όσον αφορά την ακαδημαϊκή του καριέρα, είναι κάτοχος UEFA B’, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο κατέχοντας φυσικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κάτοχος πτυχίου πάνω στην ανάλυση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών (performance analysis) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ

«Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 ήρθε και η ολοκλήρωση της συνεργασίας μου ως βοηθός προπονητή – προπονητής φυσικής κατάστασης με τον Βύρωνα Καβάλας.

Μια συνεργασία η οποία κράτησε 3,5 χρόνια μέσα στα οποία έζησα πολλές ευχάριστες στιγμές με την ομάδα : την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Καβάλας , την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία , την κατάκτηση δυο κυπέλλων της ΕΠΣΚ και την συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδος .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, τον κ. Καζεπιδη Χαραλαμπο και τον κ. Ιγνατιαδη Στυλιανο όπως επίσης και όλο το υπόλοιπο τεχνικό team , τον γενικό αρχηγό κ. Γερακινη Εμμανουηλ , τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Λαδακη Αντωνη ,τον φροντιστή της ομάδας , το γραφείο τύπου και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα .

Για το τέλος άφησα τον Πρόεδρο κ. Καριπογλου Αριστειδη και την υπόλοιπη διοίκηση του συλλόγου : τον κ . Ρηγα Σταυρο , κ. Καφετζη Μακη , κ. Παπαϊωαννου Χριστοφορο , κ. Χατζηαναστασιου Κωστα , κ. Βαρδακα Γεωργιο , κ. Σταματογλου Γιαννη οι οποίοι είναι κοντά στην ομάδα και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια με στόχο ο Βύρωνας να πρωταγωνιστεί , σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται Κλείνοντας , εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα ορίσει η ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο . Εις το επανιδείν …»

Πηγή: kavalapoint

The post Βύρωνας Καβάλας: Νέα αποχώρηση μετά τον υποβιβασμό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com