Γαβριήλ: «Μείναμε στη Θεσσαλονίκη»

Στο ότι η ομάδα έμεινε στο PAOK Sports Arena και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο προπονητής της Λάρισας, Λίνος Γαβριήλ, αμέσως μετά την ήττα από τον Ιωνικό με 76-97, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια.

Πιο Αναλυτικά:

«Να συγχαρώ τον Ιωνικό για τη νίκη. Εμείς ξεκάθαρα μείναμε ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Ψυχή και σώμα εκεί. Δυστυχώς. Είχαμε ένα διήμερο, έπαιξαν ρόλο αρκετά πράματα για να είμαστε πνευματικά αδύναμοι. Κυρίως στη προσωπική άμυνα. Ξέραμε πως ο αντίπαλος είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί. Εμείς έχοντας δύο ματς εκτός έδρας έπρεπε να είμαστε επιθετικοί απέναντι σε μια φρέσκια ομάδα. Ήμασταν κάκιστοι στην άμυνα. Πληρώσαμε την υπεροψία μας. Υπάρχουν οι 35 μέρες χωρίς αγώνα και με επτά παιδιά με κόβιντ. Έπαιξε και η κούραση ρόλο. Κυρίως η πνευματική. Δεν είχαμε σταθερότητα. Δεν σταματάμε εδώ. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας».

Αγγέλου: «Ικανοποιημένος με την ομάδα»

«Ιδιαίτερη χαρά να δουλεύεις στη Λάρισα με τους ανθρώπους, τη διοίκηση. Για το παιχνίδι, ζούμε σε μια περίεργη εποχή. Όχι μόνο εμείς. Βλέπουμε διαφορές από αγώνα σε αγώνα. Η σημερινή διαφορά δεν έχει καμία σχέση με της δυναμικότητα των δύο ομάδων. Ξέραμε πως η Λάρισα είχε 35 μέρες χωρίς παιχνίδι. Μετά την επιστροφή της ήταν διαρκώς σε ταξίδια. Είναι δύσκολο να ετοιμάζεις την ομάδα. Ικανοποιημένοι από την ομάδα μας. Έχουμε κάποιους στόχους τους οποίους και προσπαθούμε να τους φέρουμε εις πέρας».

Για το πως άφησε αλλά και πως βρήκε τη Λάρισα;

«Πως αφήσαμε την σεζόν και τις ζωές μας πέρυσι και πως τις βρίσκουμε φέτος είναι το σωστό. Ζούμε σε ένα ευαλώτο περιβάλλον. Δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα. Την άφησα εντελώς διαφορετική και την βρήκα επίσης διαφορετική. Εύχομαι ο Θεός να τελειώσει όλο αυτό και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».