Γαρυφαλλόπουλος: «Είχαμε διάρκεια και προκριθήκαμε»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πρόκριση του Καλοχωρίου απέναντι στην Ανάβρα, ήταν ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος, όπου πέτυχε δύο τέρματα και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του στην νίκη – πρόκριση το απόγευμα της Τρίτης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο, όπου τόνισε πως η ομάδα του αν και είχε λίγο χρόνο στην διάθεση της να προετοιμαστεί γι΄αυτό το παιχνίδι, τα πήγε περίφημα και στο τέλος κέρδισε την Ανάβρα και πέρασε στην επόμενη φάση. Παράλληλα, ο φορ του Καλοχωρίου τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει με στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος:

«Δουλέψαμε σκληρά γι΄αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι, παρόλο που είχαμε λίγο χρόνο στην διάθεση μας. Δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είχαμε διάρκεια. Δεν θέλαμε να μας έρθει το παιχνίδι όπως μας ήρθε η ισοφάριση στο τέλος του αγώνα, όμως δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και στο τέλος πήραμε την πρόκριση που θέλαμε», ανέφερε αρχικά ο φορ του Καλοχωρίου.

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει η Αναγέννηση Καλοχωρίου, είπε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την συνέχεια. Συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία που έχουμε θέσει από την αρχή».

Τέλος, για τον προσωπικό στόχο που έχει με τους «ροχιμπλάνκος», δήλωσε: «Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς».