Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (27/5) στον Παναρκαδικό

ΓΣ για τις 27/5 ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ και αφού λήφθηκε υπόψιν ότι:

α.- Η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής λήγει την 30.06.2020, σύμφωνα με τη σχετική διάταξη του καταστατικού του Σωματείου μας.

β.- Είναι απαραίτητο να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να προβεί στον έγκαιρο προγραμματισμό της ποδοσφαιρικής μας ομάδος για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και εντεύθεν.

γ.- Παρ’ όλες τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 είναι δυνατή η πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, καθόσον στο χώρο όπου και θα πραγματοποιηθεί (η Γ.Σ.) είναι δυνατό να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των συμμετεχόντων, όπως άλλωστε προβλέπονται από το άρθρο 14 παρ. 3 της Κ.Υ.Α. ΔΙα/Γ.Π. οικ. 32009 (ΦΕΚ 1988/Β/23.05.2020) περί κανόνων τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου “ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ” σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνέλθει την 27η Μαϊου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου μας επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 91-93, με τα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης:

1.- Εκλογή Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2.- Οικονομικός, διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

3.- Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.

4.- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του σωματείου σύμφωνα με τη σχετική καταστατική πρόβλεψη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί σε νέα ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί όπως ορίζει σχετικά το καταστατικό και θα ανακοινωθεί εκ νέου στα μέλη του σωματείου.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

The post Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (27/5) στον Παναρκαδικό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com