Γερολυμάτος: “Η πρόταση της Θύελλας Πατρών ήταν ιδανική”

Ο Χρήστος Γερολυμάτος έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο στην προπονητική αφού μετά από 38 χρόνια σε πάγκους ομάδων, από φέτος θα είναι σε ένα διαφορετικό ρόλο αφού ανέλαβε γενικός αρχηγός στην Θύελλα Πατρών.

Ερωτηθείς αν ήταν δύσκολη απόφαση να αφήσει το πόστο του προπονητή μετά από περίπου τέσσερις δεκαετίες τόνισε:

«Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Είχα πάρει την απόφαση να σταματήσω από την προπονητική και να ασχοληθεί με το πόστο του γενικού αρχηγού. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και σαν παίκτης και σαν προπονητής και δεν είναι εύκολο να φύγω από τον χώρο».

Αναφερόμενος στην συνεργασία του με την Θύελλα Πατρών τόνισε:

«Η πρόταση της Θύελλας ήταν ιδανική για μένα. Είναι ένα γνώριμο περιβάλλον αφού έχω δουλέψει ως προπονητής, υπάρχει μια άριστη σχέση με την οικογένεια Θανόπουλου και ήταν πολύ εύκολο να την αποδεχθώ αφού θα υπάρξει φοβερή οργάνωση που θα γίνει από τις ακαδημίες με την έλευση του Θόδωρου Πατρώνη».

Μιλώντας για το πλάνο και τους στόχους που θα έχει η ομάδα την νέα περίοδο ο νέος γενικός αρχηγός τόνισε:

« Έχει μπει ένα πλάνο για να γίνει κάτι καλό προς όφελος του σωματείου. Θέλουμε να βγάλουμε παίκτες από τις ακαδημίες που θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα της Θύελλας.   Έχουμε έτοιμο τον σχεδιασμό για την έναρξη της προετοιμασίας, για το πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν σκέψεις να πάμε 10 ημέρες στα Καλάβρυτα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Πηγή: sportfmpatras

The post Γερολυμάτος: “Η πρόταση της Θύελλας Πατρών ήταν ιδανική” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...