Γεωργιάδης: «Κοιτάμε τη βιτρίνα που είναι η πρώτη κατηγορία και από πίσω είναι κάτι σαθρό»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Γεωργιάδης, με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή να μιλάει για την αγωνιστική εικόνα που έχει από το πρωτάθλημα της Super League 2 και τη «μάχη» του πρωταθλήματος στη Super League 1.

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο:

«Είναι μία περίοδος η οποία έχει την ανυπομονησία για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου καθώς και αξιολόγησης και αυτοκριτικής».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στη Super League 2 και τον Ηρακλή:

«Δεν πρέπει να το εστιάσουμε μόνο στη Super League 2, κοιτάμε τη βιτρίνα που είναι η πρώτη κατηγορία και από πίσω είναι κάτι σαθρό, χωρίς στέρεες βάσεις. Ο Ηρακλής έκανε κάποια καλά παιχνίδια, πήρε σημαντικές νίκες, ενώ υπήρξαν και κάποια σημαντικά παιχνίδια τα οποία δεν πήρε η ομάδα».

Για το αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με τον Σάκη Τσιώλη, σημείωσε:

«Όχι, δεν υπήρξε αλλά αντιλαμβάνομαι το βάρος και την πίεση, ο ίδιος ωστόσο όταν κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια με ευχαρίστησε στη συνέντευξη τύπου και για τη δουλειά που είχε προηγηθεί και αυτό δεν το κάνουν πολλοί, δείχνει το ήθος του».

Για τη Super League 1 και τη μάχη του τίτλου:

«Βλέπουμε τέσσερις ομάδες να διεκδικούν κάτι πολύ ψηλό και σαν άνθρωπος της Θεσσαλονίκης θέλω να συνεχίσω να βλέπω τον ΠΑΟΚ με τη φιλοσοφία του και την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου».

The post Γεωργιάδης: «Κοιτάμε τη βιτρίνα που είναι η πρώτη κατηγορία και από πίσω είναι κάτι σαθρό» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com