Γεωργιάδης: «Σοφότεροι από τις προηγούμενες χρονιές»

Το… σήριαλ Τρίγλιας και Ηρακλή έχει λάβει τέλος και οι ιθύνοντες της ομάδας της Χαλκιδικής έχουν βάλει πλώρη για τα καλά, για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Έτσι, ανακοινώθηκε και η επιστροφή του προπονητή Κώστα Γεωργιάδη ο οποίος ήδη έχει… σηκώσει μανίκια και όπως αποκάλυψε στη mikriliga.com, έχουν ολοκληρωθεί κάποιες ανανεώσεις αλλά και προσθήκες.

Η ομάδα του την Δευτέρα, πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση με το ίδιο να κάνει λόγο για διάθεση από τους παίκτες του.

«Υπάρχει σταθερότητα»

Ο κόουτς Γεωργιάδης, αρχικά μίλησε για τη σταθερότητα αλλά και την ανασυγκρότηση που υπάρχει στο σωματείο μετά από όσα συνέβησαν με τον Ηρακλή.

«Υπάρχει μια σταθερότητα πλέον στην ομάδα, έχει γίνει ανασυγκρότηση. Είμαστε σοφότεροι από τις προηγούμενες χρονιές.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση μετά από πολλούς μήνες, λόγω του κορονοϊού. Πλέον η προετοιμασία αξιολογήθηκε με περισσότερη σημασία λόγω της αποχής.»

«Κρατάμε αποστάσεις, έχουμε πάρει μέτρα»

Συνεχίζοντας ανέφερε:

«Η χαρά όλων είναι ιδιαίτερη. Φυσικά έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, κρατάμε αποστάσεις, έχουν γίνει εξετάσεις και τεστ και κοιτάμε να οργανώσουμε την ομάδα καθώς είμαστε και σε αναμονή της απόφασης της αναδιάρθρωσης.»

«Έγιναν ανανεώσεις και προσθήκες»

Το ρόστερ, σύμφωνα με τον προπονητή του σωματείου, βρίσκεται στο 50%-60%:

«Υπάρχει πολλή διάθεση στις προπονήσεις. Πραγματοποιήθηκαν ανανεώσεις και δύο-τρεις προσθήκες. Έχουμε μπροστά μας ακόμη πολλή δουλειά, είμαστε περίπου στο 50 % με 60%…

Δεν βιαζόμαστε, περιμένουμε τις αποφάσεις από τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το γεγονός πώς αργούμε, δείχνει κάποια σοβαρότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε κινήσεις αν δεν δούμε πού θα βρίσκεται η ομάδα και τη νέα δομή των πρωταθλημάτων.»

Ρεπορτάζ: Χρύσα Ζερβού

The post Γεωργιάδης: «Σοφότεροι από τις προηγούμενες χρονιές» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com