Γεωργούλας: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως θέλαμε»

Την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ πανηγύρισε το απόγευμα της Τρίτης ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, όπου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με την νίκη με 4 – 2.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αυτής, ήταν και ο Θοδωρής Γεωργούλας, όπου μίλησε στο ArenaLarissa.gr και τόνισε πως το παιχνίδι απέναντι στο Αβέρωφ εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι γηπεδούχοι, ενώ ανέφερε πως υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα της Μελιβοίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θοδωρής Γεωργούλας:

«Το παιχνίδι εξελίχθηκε αρκετά καλά για εμάς. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και τις πρώτες ευκαιρίες που είχαμε, καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Μετά καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτης της Μελιβοίας.

Για την συνέχεια που θα έχει ο Φιλοκτήτης τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, είπε: «Είμαστε μία νεανική ομάδα και πιστεύω πως στο πρωτάθλημα οι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Η δική μας ομάδα θεωρώ πως βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας έχει πολύ ταλέντο και ίσως έχει το περισσότερο στην κατηγορία».

Τέλος, για τον προσωπικό στόχο που έχει με την φανέλα της Μελιβοίας, δήλωσε: «Θέλω να πετύχουμε την άνετη παραμονή στην κατηγορία κι εγώ μέσα από την πλευρά μου να βοηθήσω τα νέα παιδιά να εξελιχθούν όσο περισσότερο γίνεται».