Γι΄αυτό είσαι αρχηγός!

Η εικόνα της ομάδας ήταν επιεικώς  κακή. Μάλιστα η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Χωρίς καμία κλασσική ευκαιρία, όλα έδειχναν πως η ήττα ήταν αναπόφευκτη. Στη τελευταία όμως φάση του αγώνα μίλησε η καρδιά και η ποιότητα του αρχηγού της ΑΕΛ, Κώστα Νεμπεγλέρα.

Ήταν ο πιο παθιασμένος παίκτης των “Βυσσινί”. Αυτό φαινόταν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Δεν “μάσησε” να τα βάλει με κάποιους… παράγοντες του Καμπανιακού όταν εκείνοι έβριζαν, παρότι ήξερε πως θα δεχθεί κίτρινη κάρτα, και δεν σταμάτησε να τρέχει λεπτό. Ωστόσο δεν ήταν μόνο στο γκολ που λύτρωσε την ομάδα του.

Γιατί στις καθυστερήσεις του ματς, από ένα διώξιμο των αντιπάλων, ο Υψηλός έγινε κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου. Ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΛ εκεί ήταν ο Νεμπεγλέρας. Στο ένας εναντίον ενός ο Νεμπεγλέρας όχι μόνο τον έκοψε, αλλά κέρδισε και το πλάγιο, λυτρώνοντας την ομάδα του από μία βέβαιη παραβίαση! Για να φτάσουμε στη τελευταία φάση του ματς, που ο ίδιος με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1 – 1!

Στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλοι αρχηγοί και ευτυχώς για την ΑΕΛ, τον έχει βρει στο πρόσωπο του Κώστα Νεμπεγλέρα.