Γιαννακός: «Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ»

Μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Φαλανιακός, όπου επικράτησε του πρωτοπόρου Αμπελωνιακού στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης με σκορ 2 – 1 και συνέχισε θετικά την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Για την επιτυχία αυτή, ο τεχνικός των«κιτρινόμαυρων» Φερραίος Γιαννακός, μίλησε στο ArenaLarissa.gr και τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις έτσι ώστε ο Φαλανιακός να πάρει την νίκη απέναντι στον Αμπελωνιακό.

Ακόμη, μίλησε για το αήττητο σερί που έχει η ομάδα της Φαλάνης, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης την επόμενη αγωνιστική.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερραίος Γιαννακός:

Για την σπουδαία νίκη απέναντι στον Αμπελωνιακό:

«Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι και έναν παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο έχεις ένα μεγαλύτερο κίνητρο για να τον κερδίσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και με σωστή διαχείριση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, φθάσαμε στην νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Για την πορεία και για το αήττητο των εννέα παιχνιδιών:

«Αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από την αρχή της χρονιάς. Όταν οι ομάδες δουλεύουν στις προπονήσεις σκληρά και με καλούς ποδοσφαιριστές, τότε φθάνουν σ΄αυτό το αποτέλεσμα. Μέσα σε αυτές τις ομάδες είναι και ο Φαλανιακός».

Για την συνέχεια που θα έχει ο Φαλανιακός στο πρωτάθλημα:

«Στόχος για εμάς μέσα από τα παιχνίδια είναι να παίζουν τα παιδιά και όσο γίνεται περισσότερο τα νέα παιδιά της ομάδας. Παράλληλα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε την συγκομιδή βαθμών. Μπορεί να ακούγεται κάπως δύσκολο όλο αυτό, όμως εμείς θα το προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Τέλος, για το ντέρμπι απέναντι στον Σμόλικα:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι κι έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη και τους τρεις βαθμούς».