Γιαννιώτης: «Το πρωτάθλημα ο μεγάλος στόχος μας, νίκη με Πανιώνιο»

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης τόνισε πως στον Ολυμπιακό θέλουν τη νίκη με τον Πανιώνιο για να συνεχιστεί το σερί, ενώ για την Ευρώπη είπε πως στο τέλος θα γίνει ταμείο.

Οι δηλώσεις του στην «Real News»:

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορούσε κάτι καλύτερο με την Μπέτις: «Νομίζω πως ναι. Είχαμε φάσεις. Ήταν ένα ματς με περίεργη εικόνα. Αυτό γιατί η Μπέτις κράτησε πολλή ώρα την μπάλα στην κατοχή της. Ήταν επιλογή της, αλλά και εμάς, από τη στιγμή που δεν μας έβγαζε φάσεις, δεν ήταν κάτι που μας… κατέστρεφε. Διεκδικήσαμε και πήραμε τις στιγμές μας, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας όμιλος που έχει δρόμο μπροστά του. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε ματς για το καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το πρωτάθλημα: «Έχουμε αρχίσει τις υποχρεώσεις μας με τρεις νίκες. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, αναμφισβήτητα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα, είναι ο μεγάλος μας στόχος, το γνωρίζουμε όλοι μέσα στην ομάδα. Με τον Πανιώνιο θα πάμε για μια ακόμη νίκη και μετά θα δούμε και τα άλλα δύο ματς. Είναι αγώνες που αν τους πάρεις, σου δίνουν άλλη ώθηση για τη συνέχεια και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε τις νίκες».

Για τον ίδιο: «Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι όταν η ομάδα κερδίζει. Έτσι κι εγώ. Ήρθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω και αυτό θέλω να κάνω. Πρέπει να δουλεύω σκληρά, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο κόσμος θα κρίνει, αλλά εμείς θέλουμε, κρατώντας χαμηλούς τόνους, να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε»

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...