Γιαννούλης: “Επηρεαστήκαμε απ’ το θετικό κρούσμα του Τσιμίκα”

To απόγευμα του Σαββάτου (05/09) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ ενόψει του αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θετικό κρούσμα του Κώστα Τσιμίκα, υποστηρίζοντας πως προκάλεσε μία μικρή αναστάτωση στην Εθνική, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι (06/09, 21:45).

Επηρεαστήκατε σαν ομάδα από το γεγονός πως ο Τσιμίκας διαγνώστηκε θετικός σε τεστ για κορονοϊό;
“Σίγουρα μας επηρέασε θα μπορούσα να πω γιατί είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάμε τον στόχο μας. Η υπόθεση αυτή έφερε μια αναστάτωση, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Σας ασκεί έξτρα πίεση η ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία;
“Όσον αφορά την ισοπαλία με τη Σλοβενία δεν μας ασκεί έξτρα πίεση. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, η καλή τελική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με το Κόσοβο, θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση”.

Στον αυριανό αγώνα έχετε να αντιμετωπίσετε έναν από τους καλύτερους επιθετικού του Κοσόβου, τον Ζανέλι, είστε έτοιμοι;
“Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι για να παίξουμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το Κόσοβο έχει κάποιους καλούς επιθετικούς, αν δείξουμε όμως το πρόσωπο που δείξαμε πριν τη διακοπή θεωρώ πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Πηγή: Sport24.gr