Για τα δύσκολα… Ντούφας!

Σε ένα παιχνίδι με ουκ ολίγες χαμένες ευκαιρίες, η Δήμητρα Γιάννουλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμπελωνιακού με γκολ στο 88′!

Το τελικό 1 – 0 έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη, με τον Θάνο Ντούφα τελικά να είναι αυτός που για ακόμη μία φορά έδωσε τη λύση στους «πράσινους» της Γιάννουλης.

Έτσι, η Δήμητρα έφθασε τους επτά βαθμούς ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση, με τον Αμπελωνιακό του Δημήτρη Αλεξανδρή να προσπαθεί για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό να μην έρχεται μετά και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Δημερά.

Το αξιόμαχο συγκρότημα του Αμπελωνιακού συνεχίζει κι εκείνο τη προσπάθεια του έχοντας ένα βαθμό κι ενώ βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τόσο από πλευράς Δήμητρας Γιάννουλης όσο και από πλευράς Αμπελωνιακού χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Εν τέλει, ο Θάνος Ντούφας ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 88′ με σουτ από πλάγια θέση κέρδισε τον αντίπαλο γκολκίπερ και με το 1 – 0 χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους!

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Αμπατζίδης (88′ Κατσάμπελας), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Γουλούλης (60′ Σπανός), Ραμάι, Μπόντε Ντ. (70′ Μπόντε Π.), Καρβούνης (60′ Τάφα).

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Γκιόνα, Πόνηρος (46′ Μπαρούτζας), Κολιός, Μεσημέρης (75′ Ντανίκας), Αλεξόπουλος Αχ., Σίλβι (85′ Γωγάκος Γ.), Αλεξόπουλος Στ., Κυρίτσης, Βούκιας (75′ Μαυρίδης), Πάνου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Παραφέστας, Κοτούμπας Δ.