Για το βήμα παραπάνω η Πελασγιώτιδα…

Έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω δηλώνει η Πελασγιώτιδα και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας του Νομού μας!

Η λαρισινή ομάδα που θα παρουσιαστεί και πάλι με τα «δικά» της παιδιά και με λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές, θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και τον 3ο όμιλο που θα μετέχει.

Μάλιστα, από πλευράς μεταγραφών η διοίκηση προχώρησε σε ελάχιστες μεταγραφές, ενώ μετρά μόλις μία απουσία σε σχέση με τη περσινή χρονιά, αυτή του Θοδωρή Ποτού που μεταγράφηκε στον Μακεδονικό.

Τέλος, ο Κώστας Μπακατσής θα έχει στο πλάι του τον Μιχάλη Χώτο στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων και οι «πετεινοί» ευελπιστούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και στο τέλος της χρονιάς να «χαμογελάσουν» και να κερδίσουν την άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία!

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Κουσιώρας (Υπέρεια), Καπετάνι (Μακρυχώρι), Κρικώνης (ΑΕΛ Κ17).

Έφυγαν: Ποτός (Μακεδονικός).

Αργύρης Γκρίμπας (Πρόεδρος): «Ευελπιστώ να έχουμε υγεία και να μην έχουμε προβλήματα μέσα στη χρονιά. Να μπορέσουν να αγωνιστούν όσες περισσότερες ομάδες γίνεται, καθώς οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Υγεία να ευχηθώ και τίποτα άλλο. Και μόνο η συμμετοχή στα πρωταθλήματα θα είναι κατόρθωμα φέτος για πολλούς συλλόγους. Εμείς, ως Πελασγιώτιδα φέτος έχουμε συγκεκριμένο στόχο. Στόχος μας είναι η άνοδος. Με νεαρά παιδιά και κάποιους έμπειρους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα».

Κώστας Μπακατσής (Προπονητής): «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία χωρίς τραυματισμούς. Στην ομάδα φέτος προστέθηκαν 2 – 3 έμπειροι ποδοσφαιριστές, με ποιότητα αλλά και με καλούς χαρακτήρες. Πιστεύω πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με πέρυσι και στο πίσω μέρος του μυαλού μας βρίσκεται η άνοδος. Είμαι ευχαριστημένος από τη παρουσία των παικτών. Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα».

Σωτήρης Θώμος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού μας και όχι μόνο. Υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Από τη πλευρά μας έχουμε θέσει στόχο την άνοδο και θέλουμε παράλληλα με τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα να φθάσουμε στον στόχο και παράλληλα να διακριθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές».

 Παναγιώτης Τσιαντούλης (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Φέτος, έχουμε ξεκάθαρο στόχο και θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία. Πιστοί στο πλάνο που έχει η διοίκηση θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Για ακόμη μία χρονιά υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και θέλουμε από τη πλευρά μας να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά».

Γιώργος Τσιγγάνης (Ποδοσφαιριστής): «Μία νέα χρονιά έχει ξεκινήσει. Εύχομαι με τη σειρά καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχει βάλει η διοίκηση και ο προπονητής μας».

Πάρης Χριστώνης (Ποδοσφαιριστής): «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ανδρική ομάδα. Θέλω να ευχηθώ μία καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς. Θεωρώ πως μέσα από δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Τα Φιλικά

15/09 Ηρακλής Χάλκης (εκτός)
19/09 Γόννοι (εκτός)
22/09 Θύελλα Ελάτειας (εκτός)
26/09 Δασοχώρι (εκτός)