Για το βήμα παραπάνω στην Α.Ε. Κιλελέρ!

Με φουλ τις μηχανές η Α.Ε. Κιλελέρ έχει ξεκινήσει πριν από τον 15Αυγουστο και συνεχίζει την προετοιμασία της στο γήπεδο της Χάλκης, υπό τις οδηγίες πλέον του Κώστα Κατσάρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν τις βάσεις την περσινή χρονιά τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα της «μεγάλης» κατηγορίας και έχοντας κρατήσει έναν βασικό κορμό της περσινή επιτυχημένης πορείας και κάνοντας και τις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ τους φιλοδοξούν στο τέλος της ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23 να είναι οι πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Η διοίκηση προσέφερε όλα όσα ζήτησε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κώστας Κατσάρας και πλέον περιμένει τόσο από τον έμπειρο τεχνικό, όσο και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποδώσουν τα αναμενόμενα και οι «κιτρινόμαυροι» να είναι εντός της διεκδίκησης του στόχου του πρωταθλήματος έως και το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αποκτήθηκαν

Γκιουρσάνης, Παπαγεωργίου, Ντιντής (Φαλανιακός), Κουτσιρίμπας (Θησέας Αγριάς), Αντωνίου (Αμπελιά), Αναγνώστης (Ανθούπολη), Γκουγκουλιάς (Αβέρωφ), Βουραζέρης (Ρήγας Φεραίος), Βαγενάς (Ηρακλής Λάρισας).

Το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Χρήστος Φτάρας
Αντιπρόεδρος: Ηλίας Καλφούντζος
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κωστόπουλος
Ταμίας: Γιώργος Μαραγκούλης
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Ηλίας Φιλοκώστας

Τα Φιλικά

21/08: Σταυρός Φθιώτιδας
27/08: Διγενής Νεοχωρίου
31/08: ΑΕΛ Κ19
04/09: Ρήγας Φεραίος
10/09: Δωτιέας Αγιάς

Μανώλης Κωστόπουλος (Γενικός Γραμματέας)

«Καταρχάς υγεία σε όλο τον κόσμο. Σε όλες τις ομάδες. Να έχουν υγεία τα παιδιά, οι αθλητές, να μην τραυματιστεί κανένας, να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά. Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι ο πρωταθλητισμός. Οι κινήσεις που έγιναν άλλωστε είναι ξεκάθαρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Θέλουμε να κάνουμ το βήμα παραπάνω, όπως το κάνουμε και κάθε χρόνο άλλωστε. Το πρωτάθλημα θεωρώ πως φέτος θα είναι και πάλι ανταγωνιστικό. Μπορεί να μην υπάρχουν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ, όμως πιστεύω πως και έτσι το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλες συγκινήσεις όπως είχε και τα προηγούμενα χρόνια».

Κώστας Κατσάρας (Προπονητής)

«Καινούργιο ξεκίνημα εδώ στην Α.Ε. Κιλελέρ. Οι άνθρωποι της διοίκησης κάθε χρόνο κάνουν ένα βήμα παραπάνω για την ομάδα. Έτσι και φέτος το ένα βήμα αυτό είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Να μην κρυβόμαστε, ο στόχος μας είναι να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μια καλή οργάνωση. Καλούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο άλλωστε. Υγεία σε όλους. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Νίκος Μπαρούτας (Ποδοσφαιριστής)

«Νέα χρονιά, ίδια ομάδα με ορισμένες δυνατές προσθήκες που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κορυφή. Προσωπικά θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα μέσα από την σκληρή δουλειά στο γήπεδο, θα έρθουν».

Θάνος Ντιντής (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή χρονιά. Υγεία σε όλο τον κόσμο. Φέτος θέλουμε σαν ομάδα να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Κώστας Γαρουφαλιάς (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Υγεία σε όλα τα σωματεία. Φέτος στο Κιλελέρ θέλουμε να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω και διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Οι κινήσεις που έγιναν άλλωστε, αυτό δείχνουν. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια να πετύχουμε τον στόχο της διοίκησης».