Για το «κλικ» παραπάνω ο Δωτιέας!

Νέα χρονιά, νέες φιλοδοξίες για τον Δωτιέα Αγιάς που παρουσιάζεται ενισχυμένος ενόψει της νέας Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Με τον Κυριάκο Καφανέλη για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο προεδρικό θώκο, και τον Τάσο Μπεριτζά πλέον στο «τιμόνι» του αγωνιστικού τμήματος, ο Δωτιέας θέλει τη νέα σεζόν να πετύχει το βήμα παραπάνω να κάνει το ένα «κλικ» παραπάνω σε σχέση με τη περσινή χρονιά, παίζοντας παράλληλα και ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα της Αγιάς δεν θα έχει στη σύνθεση του ρόστερ της, τη σημαία του Δωτιέα, τον Γιώργο Τσατσαλίδη, ο οποίος και για επαγγελματικούς λόγους θα βρίσκεται εκτός Αγιάς τη προσεχή σεζόν.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε η ομάδα του Δωτιέα ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση, θέλοντας να καλύψει το κενό του Γιώργου Τσατσαλίδη όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Ικανοποιημένος με τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας εμφανίσθηκε ο οραματιστής της νέας εποχής του Δωτιέα και Πρόεδρος της ομάδας, Κυριάκος Καφανέλης μιλώντας στο ArenaLarissa.gr, «αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που παραβρίσκεστε στη προπόνηση του Δωτιέα. Πάνω απ΄ όλα για αρχή θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλον τον κόσμο, μιας και ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις το προηγούμενο διάστημα. Όσον αφορά την ομάδα του Δωτιέα, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς και ήρθαμε σε συμφωνία με τον Τάσο τον Μπεριτζά, που τον πλαισιώνουν ο Κώστας ο Παπαρίζος ως άμεσος βοηθός του και ο Λεωνίδας ο Κιόρογλου σαν προπονητής τερματοφυλάκων, δύο αξιόλογα παιδιά. Από εκεί και πέρα σε συνεργασία με τον προπονητή ανανεώσαμε τον περσινό κορμό της ομάδας και πιστεύω πως κάναμε ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις που η ομάδα πονούσε. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, ξεκινώντας λίγο ανάποδα θα έλεγα πως πέρυσι βάλαμε τις βάσεις και τα θεμέλια για να δημιουργήσουμε ένα δυαντό σύνολο στην Α΄ τοπική κατηγορία και φέτος σαν στόχο έχουμε θέσει αυτό το κλικ το παραπάνω, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Σίγουρα είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά δουλεύουμε πάντα σε επαγγελματικά πρότυπα και επίπεδα».

Ενώ όσον αφορά την απουσία του Γιώργου Τσατσαλίδη από τη φετινή παρουσία της ομάδας στην Α΄ ΕΠΣΛ, σχολίασε «ο Γιώργος σίγουρα αποτελεί σημαία της ομάδας. Για χρόνια έχει βοηθήσει την ομάδα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχει σταθεί βράχος μπορώ να πω στην ομάδα. Ωστόσο νομίζω πως οι προσθήκες που κάναμε στη θέση του επιθετικού θα αναπληρώσουν το κενό του και δεν θα φανεί η απουσία του μέσα στο γήπεδο».

Από το τεχνικό τιμ της ομάδας μας μίλησε ο Λεωνίδας Κιόρογλου, προπονητής τερματοφυλάκων του Δωτιέα Αγιάς λέγοντας «θέλουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα. Τόσο από την πανδημία όσο και από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Μια ομάδα καινούργια φέτος για εμάς μαζί με τον κ. Μπεριτζά και τον κ. Παπαρίζο. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε. Προσωπικά στο κομμάτι που μου αναλογεί, έχω τρεις τερματοφύλακες να δουλέψω. Οι δύο είναι έμπειροι και ένας πιο νεαρός. Με τον έναν συνεργάζομαι για πρώτη φορά (Φαρμάκα), ενώ με τα άλλα δύο παιδιά (Μάλτζαρη, Κουτσογιαννούλης) έχω συνεργασεί ξανά. Θα δουλέψουμε μαζί και ο καλύτερος θα παίζει».

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Μάλτζαρης, Σούλης, Παππάς, Δημολιός, Μαλαχτάρης, Τσιάμης, Φασούλας, Μακρής, Πατσιωτός, Χατζής.

Έφυγαν: Μαλάκος (Κιλελέρ), Μπρέλλας (Ν. Πολιτεία), Ντελής, Μπέτσιος (Νίκαια), Σβερκούλης (Γλαύκη), Γούτος Β., Καρβούνης.

Κώστας Χατζής (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ υγεία από πλευράς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε έναν ιστορικό σύλλογο σαν αυτόν του Δωτιέα Αγιάς. Έχουμε καινούργιους στόχους και νέες φιλοδοξίες με τους προπονητές μας και τη διοίκηση. Υπάρχει αρκετή όρεξη. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συμβάλλουμε όλοι μας σε αυτό όπως μπροούμε».

 Νίκος Βλάχος (Ποδοσφαιριστής): «Αρχικά καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Χωρίς τραυματισμούς και χωρίς διακοπές. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα στο ακέραιο. Να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου σε όλους τους αγώνες που θα συμμετέχω. Όλα τα άλλα θα έρθουν μέσα στο γήπεδο».

Μάκης Κόκκινος (Ποδοσφαιριστής): «Φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι αρκετά πιο απαιτητικοί. Κυνηγάμε να ανέβουμε κατηγορία. Αυτό φαίνεται και από το ρόστερ της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να βάλουμε τη μπάλα κάτω και αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό πλέον, μιας και ο πρώτος βγαίνει κατηγορία απευθείας. Αυτό είναι καλύτερο σε σχέση με τα πλέι-οφ».

Χρήστος Τσιάμης (Ποδοσφαιριστής): «Πρώτα απ΄ όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Μακριά από τραυματισμούς. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μου ζητηθεί. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά να τους πετύχουμε».