Γιούχτας: «Τρέχει» με Χιλετζάκη

Με τον Μύρων Χιλετζάκη στον προεδρικό θώκο «τρέχει» πλέον ο Γιούχτας.

Μετά την παραίτηση του Νίκου Μπουνάκη από την προεδρία του Γιούχτα, η ομάδα των Αρχανών είχε μείνει ουσιαστικά Διοικητικά ακέφαλη.

Το κενό της προεδρίας μετά την παραίτηση του Νίκου Μπουνάκη, ήρθε να καλύψει ο γνωστός Αρχανιώτης Μύρων Χιλετζάκη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε αυτή την είδηση και μιλώντας στο prismasport.gr τόνισε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Μπουνάκη για την μεγάλη του προσφορά. Στόχος μας είναι η ομάδα του Γιούχτα να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της Γ’ Εθνικής όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον θέλουμε να συνεχίσουμε το εξαιρετικό έργο που γίνεται στις ακαδημίες και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά. Ο Γιούχτας αποτελεί το συνδετικό κρίκο για όλους τους Αρχανιώτες και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ όσο και στους ποδοσφαιριστές μας. Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα καθώς μέχρι να αναλάβει την προεδρία, ήμουν αντιπρόεδρος του συλλόγου, που σημαίνει ότι γνωρίζω τα πεπραγμένα της ομάδας»

The post Γιούχτας: «Τρέχει» με Χιλετζάκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com