Γιόρτασαν την άνοδο και τη πρώτη θέση στον Πύρρο!

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (19/09) διεξήχθη στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» μία ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πύρρο και το Κιλελέρ.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Α’ DE-TOX ΕΠΣΝ Λάρισας που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και έτσι είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρόβα τζενεράλε με αυτό το παιχνίδι.

Για την ιστορία, το φιλικό έληξε με σκορ 1 – 5 υπέρ της ομάδας του Αχιλλέα Τσιβόπουλου, ωστόσο για τον Πύρρο και την ομάδα του Δημήτρη Βλάχου αυτό που κράτησαν διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές είναι το εορταστικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο λόγος για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας που σήμανε και την άνοδο στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία.

Ο Πύρρος θα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία του Νομού μας και άπαντες γιόρτασαν την επιτυχία αυτή με καπνογόνα, μετάλλια αλλά και το Κύπελλο έχοντας τη πρώτη θέση στο περσινό πρωτάθλημα…