Γκάφα της Μίλαν με Νιάνγκ

Πρωτοσέλιδο στην “Corriere dello Sport” έγινε η γκάφα της Μίλαν με τον Μ’Μπαγ Νιάνγκ, ο οποίος δε θα μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Στέφαν Ελ Σαραουί δηλώθηκε στην “A List” ενώ θα μπορούσε να έχει μπει και στην “B List” στην οποία δηλώνονται παίκτες που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 1992 και βρίσκονται στον σύλλογο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Απόρροια αυτού ήταν να μην υπάρχει χώρος για τον ταλαντούχο Νιάνγκ με τον Ουμπέρτο Γκαντίνι να παίρνει πάνω του την ευθύνη, όπως ενημερώνει και η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

“Ο Ουμπέρτο Γκαντίνι, διευθυντής οργάνωσης της Μίλαν, αναλαμβάνει την ευθύνη για το λάθος που έγινε στη δήλωση της λίστας για το Champions League. Ο Γκαντίνι μετανιώνει για το λάθος του και ζητάει συγγνώμη σε όλους όσους έχουν σχέση επαγγελματικά με την υπόθεση αλλά και στους οπαδούς”.

Να σημειωθεί πως Αντρέα Πόλιο και Κακά δηλώθηκαν κανονιά για τα παιχνίδια των ομίλων κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Άγιαξ και Σέλτικ. Αναλυτικά η λίστα: Αμπιάτι, Αμέλια, Κόπολα, Αμπάτε, Μπονέρα, Κονστάντ, Ντε Σίλιο, Μεξές, Σιλβέστρ, Τζακάρντο, Ζαπάτα, Μπίρσα, Κριστάντε, Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Μουντάρι, Νοτσερίνο, Πόλι, Κακά, Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο, Ελ Σααραουί, Μάτρι, Πατσίνι.

Πηγή: sport24.gr