Γκαδρής: “Δεν πετάμε στα σύννεφα”

Ο προπονητής του ΠΟΕ, Σάκης Γκαδρής μίλησε στον OK Radio 104.8  και την εκπομπή “Παπούτσι από τον τόπο σου…” του Δημήτρη Πετρωτού και Χρίστου Τζίκα, μιλώντας για το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΠΟΕ, αλλά και την συνταγή της επιτυχίας για φέτος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τρόπο δουλειάς και για τον κόσμο:

“Δουλεύουμε μεθοδικά. Βάλαμε με τη σειρά τα πράγματα και από τη στιγμή που ανέλαβα, δουλεύουμε με πειθαρχεία, υπομονή και “μεράκι”. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα μέσα από σκληρή δουλειά και να φτάσουμε πάλι την ομάδα ψηλά.

Είχα τη στήριξη του κόσμου όταν ήρθα. Από μία ομάδα και πόλη που ξεκίνησα και ανδρώθηκα και εγώ. Τους πέρασα το δικού μου πρότυπο και ο κόσμος αγαπάει αυτό που θέλει. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με εμάς και είναι ο “δωδέκατος” μας παίκτης.”

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους στόχους της ομάδας:

“Αυτά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Κρατάω χαμηλούς τόνους, η ομάδα έχει ένα μεγάλο μέγεθος και σε επαγγελματικές κατηγορίες. Βγήκαν πολλοί παίκτες από την περιοχή της Ελασσόνας. Για αυτό χρειάζεται χρόνος και δουλειά, όχι από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε να αγωνιζόμαστε και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία.

Αν και αγωνιζόμαστε στην Α΄1 κατηγορία δεν αλλάζει το γεγονός πως πρέπει να τα παιδιά να μάθουν ποδόσφαιρο και αυτή είναι η κατάλληλη ηλικία. Σημαντικό είναι τα αυτά τα παιδιά να είναι προσγειωμένα και με δουλειά να φτάσουν ψηλά. Τώρα προπονούνται σκληρά και μπορούν να φτάσουν να αγωνίζονται και σε με μεγαλύτερο επίπεδο και φυσικά να επανδρώσουν κάποια στιγμή και την ομάδα της ΑΕΛ.”