Ο θρύλος του ΝΒΑ ζει πια στην γειτονιά των αγγέλων, όμως όλα όσα κατάφερε θα τον έχουν για πάντα στο Πάνθεον του μπάσκετ.
Ο Κόμπι Μπράιαντ έψαχνε συνεχώς την τελειότητα και ποτέ δεν σταμάτουσε να δουλεύει για αυτό που αγαπούσε σαν τρελός, το μπάσκετ.
Παλιότερα ο Πάου Γκασόλ είχε πει πως μιλούσε ισπανικά με τον Black Mamba για να μην τους καταλαβαίνουν στο παρκέ και τώρα ήρθε ο Γκαλινάρι να αποκαλύψει πως του τον έβριζε στα ιταλικά.
«Στο παρκέ σε έκανε να αισθανθείς πως δεν έχεις ελπίδα κόντρα σε εκείνον. Ο Κόμπι ήξερε πως ήταν δυνατότερος και σε άφηνω να το μάθεις. Μου έβριζε στα ιταλικά. Ο δυνατότερος που αντιμετώπισα. Θαυμάζω τη νοοτροπία η οποία τον κάνει τη διαφορά σε παίκτες σαν εκείνον ή τον ΛεΜπρόν», ανέφερε σε ισπανικό Μέσο.