Γκανάτσιος Πρόεδρος και ανανέωση με Τσιανάκα-Γουμενόπουλο

Ο Ζήσης Γκανάτσιος είναι ο νέος πρόεδρος του Κισσάβου Συκουρίου, διαδεχόμενος τον Αντώνη Μουρογιάννη στον προεδρικό θώκο των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., ο Κίσσαβος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τόσο με τον προπονητή Αποστόλη Τσιανάκα, όσο και τον άμεσο συνεργάτη του αλλά και προπονητή της Ακαδημίας του συλλόγου, Κώστα Γουμενόπουλου.

Πιο Αναλυτικά

«Νέος πρόεδρος του ΣΦΑΝ Κίσσαβος ο Ζήσης Γκανάτσιος. Χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, γνωρίζοντας όλοι την προσφορά του μέχρι τώρα στην ομάδα μας σαν ποδοσφαιριστής και αρχηγός της για πολλά χρόνια, αλλά και σαν μέλος της διοίκησης και αντιπρόεδρος στην απερχόμενη διοίκηση, ο Ζήσης Γκανάτσιος παίρνει τη σκυτάλη της προεδρίας του ΣΦΑΝ Κίσσαβος από τον Αντώνη Μουρογιάννη.

Η οικογένεια του Κισσάβου εύχεται στον πρόεδρο καλή δύναμη,και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την ανοδική σε όλα τα επίπεδα πορεία της ομάδας μας.

Με το πέρας της σημερινής γενικής συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. όπου συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ομάδας μας.

Η σύνθεση της νέας διοίκησης είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γκανάτσιος Ζήσης
Α’ Αντιπρόεδρος: Νούσιος Απόστολος
Β’ Αντιπρόεδρος: Τριανταφύλλου Αλέξης
Γενικός Γραμματέας: Ζέβλας Νικόλαος
Ειδικός Γραμματέας: Αγγέλης Κωνσταντίνος
Ταμίας: Καπέλλας Γεώργιος
Υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας: Αλίγκας Ηλίας
Γενικός Αρχηγός: Γκρέτσης Μιλτιάδης
Γενική Έφορος: Φλορέντσια ( Λόλα) Μακρή
Β’ Γενικός Έφορος: Βουβούσας Σωτήριος
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Ζέλφος Κωνσταντίνος
Μέλη: Τζούρας Βασίλειος
Γκίνος Θεόδωρος
Μωραΐτης Δημοσθένης
Σπηλιώτης Κωνσταντίνος».

Οι Ανακοινώσεις για Τσιανάκα και Γουμενόπουλο

«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Τσιανάκα. Με δεδομένη τη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, σεβασμού και αναγνώρισης στο πρόσωπο του προπονητή μας, ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Παράλληλα Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γουμενόπουλο.

Εξαιρετική η δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες μας καθώς και η βελτίωση τους,η ομάδα μας έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία έχοντας βασικό τερματοφύλακα 17 ετών και τον δεύτερο τερματοφύλακα 15 ετών,και οι 2 παιδιά της Ακαδημίας μας».