Γκαντρής: «Να δημιουργήσουμε τον παλιό Π.Ο.Ε.»

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε ο Π.Ο.Ε. μετά και την επικράτηση του απέναντι στην Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου το απόγευμα της Τετάρτης με 2 – 0.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο «μαέστρος» του Π.Ο.Ε. Σάκης Γκαντρής, μίλησε στο ArenaLarissa.gr όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα προσπαθεί να δημιουργηθεί με βάση τον παλιό Π.Ο.Ε., όπως και για το μυστικό της επιτυχίας που έχουν έως τώρα οι «κυανόλευκοι». Τέλος, ο Σάκης Γκαντρής αναφέρθηκε σε ΑΕΛ και Τύρναβο.

«Είμαστε προσγειωμένοι. Δουλεύουμε μεθοδικά, με πειθαρχία, υπομονή και αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε. Έχουμε παίκτες σε νεαρή ηλικία και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τον παλιό Π.Ο.Ε. που έπαιζε στις επαγγελματικές κατηγορίες», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Γκαντρής.

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει ο Π.Ο.Ε. τόσο σε πρωτάθλημα όσο και κύπελλο, είπε: «Την συνέχεια εμείς την βλέπουμε ξεχωριστά. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Στο τέλος της χρονιάς με τα αποτελέσματα που θα έχουμε πάρει, θα κάνουμε ταμείο.».

Για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Π.Ο.Ε. τόνισε: «Για μένα σκοπός μου είναι να δουλεύουμε σωστά με πειθαρχία και υπομονή. Είμαστε σε καλό επίπεδο και αυτό οφείλεται στην άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση».

Τέλος, ο Σάκης Γκαντρής αναφέρθηκε στην πορεία που εύχεται ο ίδιος να έχουν η ΑΕΛ και ο Τύρναβος: «Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΛ να έχει γρήγορη επάνοδο στην Super League, γιατί η ομάδα αυτή έχει μεγάλο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Και στον Τύρναβο θέλω να ευχηθώ καλή πορεία, όπως η περσινή, καθώς είναι μία ομάδα όπου αγωνίσθηκα για δύο χρόνια και την έχω μέσα στην καρδιά μου».