Γκολ και θέαμα με… ανατροπή στο Δασοχώρι!

“Αγγλικό” σκορ στο Δασοχώρι, με την Δόξα Βαλανίδας να επικρατεί του Τοξότη Λάρισας με 4 – 2 σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων απελευθερωμένων από άποψη στόχων, στο παιχνίδι τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με το “καλημέρα” στο 7ο μόλις λεπτό σε σουτ του Πάρη Παλάντζα, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε επτά μόλιες λεπτά.

Αρχικά με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γκαραβέλης άνοιξε το σκορ για τον Τοξότη, ενώ επτά λεπτά αργότερα (37′) ο Σωτήρη Τσέλας έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη το “έργο” άλλαξε και η Βαλανίδα έκανε την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσαρα τέρματα. Αρχικά στο 52′ από θέση τετ – α – τετ και πλασέ ο Χατζηλαδάς, μείωσε αρχικά σε 1 – 2, για να έρθει στο 60′ ο Αλατάς να κάνει το 2 – 2. Στο 73′ με σουτ έξω από τη περιοχή, ο Νίκος Παλάντζας ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή των γηπεδούχων, ενώ στο 88′ μετά από λάθος στην άμυνα του Τοξότη και ψηλοκρεμαστό σουτ του Θοδωρή Ρακιντζόγλου, η Δόξα Βαλανίδας, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Γκούμας, Δαούλας (46′ λ.τ. Αδάμου), Θάνος, Βελώνης (55′ Μούτσελος), Αλατάς, Παλάντζας Ν., Παπαγιάννης (55′ Κατσιάνας Δ.), Καρέλας, Χατζηλαδάς, Ρακιντζόγλου, Παλάντζας Π.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Ράιδος, Τάκε, Παπαϊωάννου, Παπαδημητρίου (77′ Σαπουνάς), Τσιμπόλης (82′ Μπαλαής), Τσέλας, Τσάλαβος, Κίτσιος, Γκουσγκούνης, Γκαραβέλης (70′ Νάτσιος), Γιώργης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Τσατσαρώνης, Ντανταλής.