Γκόλιας: «Ήταν νίκη ψυχολογίας»

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ μοίρασε μετά τον αγώνα ο «χρυσός» σκόρερ της νίκης της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Γκόλιας, αναφερόμενος στο τέρμα που πέτυχε, είπε ότι «όταν έφτασε μπροστά μου η μπάλα, θέλησα να σουτάρω αμέσως, τελικά κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν, μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο μας προετοίμασε άψογα για αυτή την αναμέτρηση».

«Επίσης να πω ένα μπράβο στον κόσμο μας, τον ευχαριστώ ειλικρινά για τη στήριξή του σήμερα. Ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και του ζητώ να βρίσκεται εδώ σε κάθε αγώνα, στο πλευρό μας».

Για την επόμενη μέρα και το πώς θα πρέπει η ομάδα να διαχειριστεί αυτή τη νίκη, ο Γκόλιας ανέφερε: «Από εδώ και πέρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Η ΑΕΛ είναι τεράστια ομάδα και διεκδικεί τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο».