Γλυκοκοιτάζει Βάργκας ο Λυμπερόπουλος

Την περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Λυνπερόπουλο να έχει κάνει ήδη διερευνητική κίνηση βρίσκοντας θετικό τον μάνατζερ του παίκτη.

Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί και να μην έχουν αρχίσει καν τα πλέι οφ, ωστόσο όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει ήδη τις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό φυσικά να μην αποτελεί εξαίρεση. Οι… πράσινοι κοιτάζουν να βρουν παίκτες για τις θέσεις που θεωρούν πως χρειάζονται ενίσχυση και μία από αυτές είναι και του εξτρέμ. Για την συγκεκριμένη ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι ο Ρόναλντ Βάργκας.

Ο επιθετικός από την Βενεζουέλα δεν έχει δεχθεί ακόμα την πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2019 και ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, μιλώντας με τον μάνατζέρ του, ο οποίος αρχικά έδειξε θετικός.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μπουν σε πλειστηριασμό, ωστόσο έχουν το πλεονέκτημα του ότι ουσιαστικά προσφέρουν θέση βασικού, μια θέση που πλέον στην ΑΕΚ δεν την έχει όπως την είχε πέρσι.  

Πηγή: sport-fm.gr