Γραμμένος: «Δεν θα δούμε το VAR αυτή τη σεζόν»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως φέτος δεν θα υπάρξει χρήση του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παραδέχτηκε πως η αφαίρεση βαθμών είναι πρόβλημα ως ποινή.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένου στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ:

Για το αν σκέφτηκε την παραίτηση: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου».

Για την αφαίρεση βαθμών: «Πέρυσι με μια ομάδα εργασίας καταλήξαμε σε μερικές αποφάσεις. Η αφαίρεση των βαθμών είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πρωταθλήματα που δεν εφαρμόζεται, αλλά είναι πολλά κλικ παραπάνω από εμάς».

Για το VAR: “Δεν θα δούμε VAR φέτος. Μακάρι να έρθει στον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά είναι δύσκολο. Το VAR είναι πρότζεκτ πενταετίας που κοστίζει πάνω από 10.000.000 ευρώ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα έχουμε τον μειοδότη, τον ανάδοχο και την προσομοίωση. Η εκτίμησή μου είναι ότι VAR δεν θα έχουμε ούτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρέπει να ελεγχθεί από τη FIFA και να πάρεις την έγκριση”.

Για την απομάκρυνση του Μίκαελ Σκίμπε: “Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τον Σκίμπε. Το διαπιστώναμε μέρα με τη μέρα. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να διακοπεί η συνεργασία”.

Για τον  Άγγελο Αναστασιάδη: “Πιστεύω στον Άγγελο Αναστασιάδη. Αν δεν πίστευα, δεν θα είχα κάνει εισήγηση για την πρόσληψή του”.

Για την κοινή υποψηφιότητα συνδιοργάνωσης του Euro 2028 και του Μουντιάλ 2030: «Η ανάληψη μιας διοργάνωσης έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Έχει να κάνει με τη φορολογία, το οδικό δίκτυο, τις υποδομές. Θα γίνει προσπάθεια. Θα το περπατήσουμε. Χρειαζόμαστε τη στήριξη της πολιτείας».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...