Γρηγορίου: «Σημαντικός ο βαθμός»

Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό στην έδρα του Παναιτωλικού ο Μιχάλης Γρηγορίου, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του 2 – 2 στο Αγρίνιο.

Ο προπονητής της ΑΕΛ θεώρησε πως η διακοπή δεν έκανε καλό στην ΑΕΛ που πριν από αυτήν είχε βρει έναν ρυθμό, ενώ μίλησε και για κόπωση των παικτών του στην επανάληψη της αναμέτρησης.

Πιο Αναλυτικά

«Λογικό μετά το γκολ της ισοφάρισης του Παναιτωλικού να προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές. Το αποτέλεσμα της νίκης για τον Παναιτωλικό ήταν μονόδρομος. Γι΄ αυτό ίσως η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν αυτήν. Εμείς βγάλαμε και κόπωση που δεν μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε την ίδια απόδοση με το πρώτο. Σημαντικός βαθμός όπως και να το κάνουμε. Είχαμε βρει τέμπο πριν την διακοπή. Ήταν ερωτηματικό πως θα εμφανιστούμε μετά τη διακοπή. Για εμάς σήμερα μετρά το αποτέλεσμα. Ο ένας βαθμός στην έδρα του Παναιτωλικού είναι θετικός».

Για τον Μόρα…

«Ο Μόρας το έχω ξανατονίσει, κάνει μια ιδιαίτερη προσπάθεια και δικαιωματικά ειναι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά για όλους. Είναι 38 χρονών και είναι άψογος επαγγελματίας και μάλιστα στις πρώτες έξι αγωνιστικές είναι εκ των διακριθέντων. Ότι και να πούμε για τον Βαγγέλη είναι λίγο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...