Γρηγορίου: «Χρειαζόμαστε δουλειά»

Ο κόουτς των «βυσσινί» έδωσε το… σύνθημα για το διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ έκανε χθες στην Ξάνθη ο Μιχάλης Γρηγορίου, που πλέον καλείται να δώσει το στίγμα του στους «βυσσινί», σε μικρό χρονικό διάστημα.  «Προσπαθούμε να αλλάξουμε σχηματισμό γιατί βάσει ρόστερ, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό σύστημα στο πρωτάθλημα.  Από κει και πέρα θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Ξάνθη, εξάλλου είχε καλύτερο κέντρο, ήταν πιο δουλεμένη από την αρχή της προετοιμασίας. Εμείς χρειαζόμαστε δουλειά και στη φυσική κατάσταση και κυρίως στην αλλαγή σχηματισμού. Δεν έχουμε πολύ χρόνο θα πρέπει να επισπεύσουμε όλες τις διαδικασίες για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι σε 14 ημέρες ακριβώς από σήμερα και προς αυτόν τον στόχο βαδίζουμε», είπε αρχικά.
 
Και μετά του μεταφέρθηκε πως βρίσκεται στον πάγκο μίας ιστορικής ομάδας. «Ναι, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι στον πάγκο της ΑΕΛ, δεν χρειάζεται να πούμε τι είναι η ΑΕΛ, τι ιστορία έχει και τι μέταλλο. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε αυτή τη μακρά ιστορία που έχει αυτή η ομάδα».
 
Για την ΑΕΛ της νέας σεζόν σχολίασε πως «θα δούμε στοιχεία που μέχρι τώρα νομίζω έλειπαν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάπτυξη από πίσω, να γίνουμε πιο επιθετική ομάδα, να μπορέσουμε να πετύχουμε τουλάχιστον σε σχέση με πέρυσι πιο πολλά γκολ και βέβαια να προσφέρουμε όσο μπορούμε καλύτερο θέαμα στον κόσμο μας».
 
Οσο για το αν θα προλάβει να μεταφέρει αυτά που θέλει, σχολίασε «σίγουρα θα ήταν ευχής έργον, για κάθε προπονητή, να είχε μπροστά του 7-8 εβδομάδες, για την προετοιμασία και να ξέρει τι έχει κάνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αυτό τον χρόνο έχουμε, σ’ αυτόν τον χρόνο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν τι θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει και η πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο που θα έχουμε πάλι τον χρόνο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε παραπάνω». 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...