Γ’ Εθνική: Ζήτημα κενής θέσης στον κρητικό όμιλο

Ζήτημα εκ των προτέρων, πριν καλά-καλά ουσιαστικά αποφασιστεί η συμμετοχή 16 ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δημιουργείται σχετικά με τον οριστικό αριθμό που θα το απαρτίζουν. Ολα αυτά προκύπτουν μετά τη διαφαινόμενη απόφαση που θα ληφθεί από τον Πανακρωτηριακό.

Οπως όλα δείχνουν, αργά ή γρήγορα, οι ομάδες θα προκύψουν να είναι κατά μία λιγότερες, δηλαδή 15, όπερ σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα κληθεί σύντομα ν’ αποφασίσει τι θα γίνει και αν ενδεχομένως θα επισφραγίσει ένα πρωτάθλημα με 15 ομάδες, ή θα αποφασιστεί ν’ ανέβει μία ακόμα.

Από πού θα ανέβει, είναι ένα ζήτημα… Οι πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι ο Απόλλων δε δείχνει διατεθειμένος εφόσον υπάρξει σχετική πρόσκληση να πάρει τη θέση που μπορεί να προκύψει και βασικά αυτό μπορεί να θεωρείται βέβαιο. Από ‘κει και πέρα επειδή η κατάσταση είναι ανοιχτή στην ΕΠΣ Λασιθίου και υπό άλλες συνθήκες η Νίκη Σητείας θα τερμάτιζε στη δεύτερη θέση ενδεχομένως, εφόσον διεξαγόταν η τελευταία αγωνιστική, ίσως να προκύψει κάτι τέτοιο… Ολα αυτά όμως αυτή τη στιγμή είναι θεωρητικά, από τη στιγμή κιόλας που δεν έχει επιβεβαιωθεί η εξέλιξη με τον Πανακρωτηριακό, παρότι μπορεί να θεωρείται βέβαιη.

Ερωτηματικό δηλαδή αποτελεί μεταξύ άλλων αν στο δεχόμενο αποχώρησης μιας χανιώτικης ομάδας θα πρέπει να προκύψει από τα Χανιά η αντικαταστάτρια ή από οποιαδήποτε άλλη Ενωση.

Σε κάθε περίπτωση, λίγο μετά την επισφράγιση των 16 ομάδων, ο χάρτης φαίνεται να αλλάζει…

Πηγή: athlitiko

The post Γ’ Εθνική: Ζήτημα κενής θέσης στον κρητικό όμιλο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com