Γ’ Εθνική: Μπήκαν στις προπονήσεις του Κεραυνού Αγγελοχωρίου οι εννιά μεταγραφές!

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά εννιά μεταγραφές έκανε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου.

Αναλυτικά:

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Κεραυνού Αγγελοχωρίου για το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κατερίνη, με τον δεύτερο της κατάταξης Πιερικό (15.00).

Ο Κώστας Γαλτσίδης δεν υπολογίζει για μεθαύριο στους τραυματίες Μετάι και Μουρατίδη, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στην Καρδία (σήμερα και χθες), ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή. Το “παρών” στις προπονήσεις δίνουν κανονικά και τα 9 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ενώ ολοκληρώθηκε όπως φαίνεται ο κύκλος χειμερινής ενίσχυσης και γενικότερων αλλαγών του έμψυχου δυναμικού.

Αριθμητικά υπήρξε ισορροπία στις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ, που όπως στο ξεκίνημα αριθμεί πάλι 24 παίκτες.

Αναλυτικά το “πάρε-δώσε” του Γενάρη για τον Κεραυνό, που συνεχίζει με στόχο μια καλύτερη πορεία και την υψηλότερη δυνατή θέση (Τ: Τερματοφύλακας, Α: Aμυντικός, M: Μέσος, E: Επιθετικός):

Ήρθαν: Σοϊλεμέζογλου (Τ), Φράγκος (Μ), Μόλα (Ε), Μουράτι (Ε), Ταουσάνης (Μ), Μιχαηλίδης (Α), Κιλιντάρης (Μ), Φρονιμόπουλος (Α), Μπούτας (Τ)
Έφυγαν: Παπαδόπουλος (Τ), Γκάκος (Τ), Μεληκιώτης (Ε), Κόμνος (Α), Συμεωνίδης (Α), Κιουλτζόπουλος (Α), Αλεξόπουλος (Μ), Τελιέ (Μ), Ζορπίδης (Ε).

The post Γ’ Εθνική: Μπήκαν στις προπονήσεις του Κεραυνού Αγγελοχωρίου οι εννιά μεταγραφές! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com