Γ’ Εθνική: Οργή Ναυπακτιακού για τη διαιτησία – «Ντροπιαστικές αποφάσεις διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα!»

Γ’ Εθνική: Σφοδρότατα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας έχουν στο στρατόπεδο του Ναυπακτιακού Αστέρα!

Οι άνθρωποι της ομάδας της Ναυπάκτου μιλούν για ντροπιαστικές αποφάσεις που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα, ζητώντας παράλληλα την εξαίρεση των διαιτητών της συγκεκριμένης συνάντησης από τα παιχνίδια της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε διαιτητή κ. Τσιώρη και τους βοηθούς του κ. Διονύση και κ.Αθανασίου του συνδέσμου Άρτας στον εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας οι οποίοι με τις “ντροπιαστικές” αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας.

  • Εφεύρε πέναλτι που θύμισε άλλες εποχές προκαλώντας οργή.
  • Ανέχτηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων.
  • Έκοψε το ρυθμό της ομάδας μας τόσο ο ίδιος όσο και οι βοηθοί του με ανύπαρκτα οφσάιντ,

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η αποκορύφωση ενός δράματος που δεν ξανά έχουμε ζήσει στην πολύχρονη ιστορία της ομάδος μας. Παίχτηκε ποδόσφαιρο καθαρός χρόνος 15 λεπτά, ο τερματοφύλακας πεσμένος μόνιμα στο έδαφος χωρίς λόγο καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές και ο κ. Τσιώρης το ανεχόταν χωρίς να τους κάνει καμία παρατήρηση και το σήριαλ της καθυστέρησης συνεχιζόταν και απο τον κ. Τσιώρη (σταμάτησε ο ίδιος το παιχνίδι πάνω από δέκα φορές για να κάνει παρατήρηση στον αντίπαλο προπονητή).

Σε επικίνδυνο μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή μας (δεύτερη κίτρινη) χρειάστηκαν έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών μας ώστε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας του και θυμήθηκε μετά από πέντε λεπτά από διαμαρτυρίες των παιχτών μας και την αγανάκτηση των φιλάθλων μας , διέκοψε εκ νέου το παιχνίδι για να πάει ο ποδοσφαιριστής στα αποδυτήρια.

Και το επίτευγμα του σήριαλ ήταν ότι κράτησε πέντε λεπτά καθυστερήσεις στις οποίες έγιναν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις μέσα στον χρόνο των καθυστερήσεων.

Αξιότιμοι κύριοι της Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών , σεβόμενοι των εαυτό μας και την ιστορία της ομάδας μας την οποία έχουν την τιμή να εκπροσωπούμε ζητούμε την εξαίρεση των εν λόγω διαιτητών από τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδος μας.

Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε την άποψη του παρατηρητή διαιτησίας κ. Τριανταφύλη (Αχαΐας);

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΤΟ Δ.Σ.

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης:

Βοσνιάδης (Νίκη Βόλου): «Ξέραμε τη σημασία που είχε ο αγώνας για τον κόσμο»

Super League 2: Με τη… βούλα ο Βαζ στην Κηφισιά και επιβεβαίωση!

Super League 2: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο όμιλο

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής – Οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Πηγή: mikriliga.com