Γ’ Εθνική: «Πονοκέφαλος» στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου ενόψει Πιερικού

Γ’ Εθνική: Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πιερικό ολοκλήρωσε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Ο τεχνικός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Κώστας Γαλτσίδης μίλησε στα social media της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη, επισημαίνοντας: “Eμείς καλούμαστε για άλλη μια φορά μέσα στο 2023 να παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τρεις ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, που έχει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια.

Πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις, έχοντας μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, με 5 αγώνες σε 2 εβδομάδες. Σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα θα παίξει η γρήγορη ενσωμάτωση των νέων παιδιών που ήρθαν στην ομάδα, ώστε να δώσουν βάθος στον Κεραυνό και το πλεονέκτημα διαχείρισης αυτής της περιόδου”.

Η αποστολή με Πιερικό

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κεραυνού Αγγελοχωρίου για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο Κώστας Γαλτσίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μετάι, Μουρατίδη και Σπ. Νικολίτσα, αλλά και στον Φράγκο, αφού δε βγήκε ακόμα το δελτίο του. Αντίθετα, πρώτη φορά διαθέσιμοι είναι οι Ταουσάνης και Φρονιμόπουλος.

Αναλυτικά, την αποστολή του Κεραυνού απαρτίζουν οι Σοϊλεμέζογλου, Μπούτας, Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Φρονιμόπουλος, Ταουσάνης, Πορτοκαλάς, Γ. Νικολίτσας, Μιχαηλίδης, Σολομωνίδης, Φροσύνης, Κατσιάκης, Μουράτι, Μόλα, Θεοδωρίδης, Κιλιντάρης, Λιάπης, Δαβής.

The post Γ’ Εθνική: «Πονοκέφαλος» στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου ενόψει Πιερικού appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com