“Δάγκωσαν” οι Λύκοι!
Οι Λύκοι κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική αγωνιστικά νίκη, επικρατώντας με 1 – 0 για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά από αυτούς τους τρεις βαθμούς που πρόσθεσαν στη συνολική τους βαθμολογία, έφτασαν τους 33 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Από την άλλη ο Παναγροτικός Νίκαιας υποχώρησε στη 3η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό του παιχνιδιού, ο 15χρονος Θανάσης Μάτας, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων άργησε να έρθει. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέανδρου Γκατζούλη και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Λύκων.

Στη συνέχεια οι Λύκοι είχαν κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Κωσταρέλλο, Μάτα και Φακίτσα. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την νίκη με 1 – 0.
Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Λύκοι (Λευτέρης Λελέδης): Μουτσάι, Ποντίκας, Μπαλοδήμος, Ντριβαλάς, Βασιλόπουλος, Μάτα, Μπαλαούρας, Φακίτσας, Κωσταρέλος (70′ Αλεξανδρής), Μπικιώτης (65′ Τσέτσιβας), Τατσόπουλος (35′ λ.τ. Καγιαμπασλίδης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Γρηγορίου, Τσούλκας, Γεωργόπουλος, Πανδρεμένος (46′ Σακελλαρίου), Κατσιάβας, Γκατζούλης (65′ Ξιώνης), Φουρίκης (35′ Ανδρεόπουλος), Τζατζάκης, Δημόπουλος, Παπακώστας, Γελαλής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Δημεράς, Βασιλός.











