Δανιλούλης: «Κατακτήσαμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο»

Μετά την επιστροφή του στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης αυτήν την φορά ως αντίπαλος, ο Δημήτρης Δανιλούλης με την ομάδα της Γλαύκης αντιμετώπισε τον Σμόλικα, όπου και επικράτησε των «πράσινων» με 1 – 0.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό της Γλαύκης Δημήτρη Δανιλούλη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την σπουδαία νίκη στην έδρα του Σμόλικα και για την ικανοποίηση του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Φαλάνης και τον Νίκο Γκαλίτσιο.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Δανιλούλη:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και είχε τις ιδιαιτερότητες του, καθώς επέστρεψα στο γήπεδο της Φαλάνης και απέναντι στον Σμόλικα ως αντίπαλος μετά από δύο χρόνια. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα όπου έχει υψηλές βλέψεις και έχει μία δυνατή έδρα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, να κρατήσουμε στο τέλος το υπέρ μας σκορ και να κατακτήσουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Γλαύκης.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Σμόλικα Φαλάνης: «Στις προηγούμενες αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε καλούς αντιπάλους και για κάποιον λόγο δεν μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με τον Σμόλικα Φαλάνης τα παιδιά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν μεγάλη υπερπροσπάθεια. Έπαιξαν με πάθος και καθαρό μυαλό κι έτσι ήρθε η νίκη».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με το Αβέρωφ: «Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Σμόλικα. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και απρόβλεπτη. Θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί στην ομάδα του Σμόλικα, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Σμόλικα να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για φέτος και ιδιαίτερα να ευχηθώ καλή συνέχεια και υπομονή στον Νίκο Γκαλίτσιο στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε αυτόν της προπονητικής».