Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ: Με αέρα… «προσπέρασης» η χθεσινή βραδιά του Θωμά Παπαλιάγκα

Η δυναμική είσοδος του Θωμά Παπαλιάγκα στην διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας για το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, αλλάζει τις ισορροπίες και αυτό φάνηκε έντονα στη χθεσινή του πολιτική εκδήλωση στο Φρούριο.

Τι είναι αυτό που κάνει το νεαρό δικηγόρο τόσο δημοφιλή; Ο πολιτικός του λόγος, καθώς φίλοι και αντίπαλοι το αναγνωρίζουν, η κοινωνική του καταξίωση και το γεγονός ότι είναι πολιτικά αυτόφωτος, χωρίς να έχει καμία σχέση με παλαιότερα βουλευτικά γραφεία.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι στην προεκλογική περίοδο δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δε χαρίστηκε σε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη, δε φοβήθηκε να μιλήσει για την αναποτελεσματικότητα των «επερωτήσεων» στη Βουλή, πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα για το νομό και την ανάπτυξή του και έδωσε στην πολιτική του παρουσία μια άλλη διάσταση ενάντια σε παλαιοκομματισμούς και συμπεριφορές που θυμίζουν το βουλευτή «καλοχαιρέτα».

Βασικό ρόλο στην εκλογική απογείωση του Θωμά Παπαλιάγκα παίζει και η λειτουργία του πολιτικού του γραφείου, που στελεχώθηκε με έμπειρα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ αλλά και πολλά νεαρά άτομα, το γεγονός ότι οργάνωσε από νωρίς τους πυρήνες του σε ολόκληρο το νομό και η επικοινωνιακή του πολιτική, που στηρίχτηκε στο «Προσπερνάμε», που αποτέλεσε το κεντρικό του σύνθημα.

«Κινούμαστε ψύχραιμα και ενωτικά, παρόλες τις προκλήσεις που δεχτήκαμε και τις υπόγειες διαδρομές που αναπτύχθηκαν. Επενδύουμε στον πολιτικό λόγο και την ουσιαστική επαφή με τον πολίτη. Αντίπαλός μας δεν είναι πρόσωπα αλλά οι λογικές της στασιμότητας, της αναποτελεσματικότητας και της υποταγής σε “Λουδοβίκιες” λογικές που αναπτύχθηκαν», υποστηρίζουν στελέχη του επιτελείου του.

Μένουν λίγες ημέρες για να μετρηθεί η ένταση των μποφόρ του αέρα νίκης του Θωμά Παπαλιάγκα και τα αποτελέσματά τους…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά: