Δεν αλλάζει φιλοσοφία η Ανθούπολη!

Η Ανθούπολη θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας του Νομού μας μετά και την αναδιάρθρωση που έγινε από την Ένωση και την αποδοχή που έκανε η διοίκηση για να αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα!

Οι «βυσσινί» που τερμάτισαν στη 3η θέση του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας τη περσινή χρονιά, κέρδισαν την άνοδο, θα βρίσκονται στην Α’ 1 και θέλουν με τα «δικά» τους παιδιά να παρουσιάσουν κάτι καλό.

Η ομάδα με τον Βάιο Καραφέρη εκ νέου στη τεχνική ηγεσία, θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο έχοντας στο ρόστερ πολλά νεαρά παιδιά σε ηλικία που προέρχονται από τις ακαδημίες αλλά και ελάχιστους έμπειρους ποδοσφαιριστές που με τη στήριξη τους θα προσφέρουν δίπλα στους νέους παίκτες…

Θανάσης Τραγουδάρας (Πρόεδρος): «Η Ανθούπολη θα συνεχίσει από κει και που τελείωσε την περσινή χρονιά, μια ομάδα που θα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και βασικό μας μέλημα είναι να διαγράψουμε μια καλή πορεία, σε μια σαφώς πιο δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Α1 ΕΠΣΛ. Φυσικά μέσα από τη διαδικασία αυτή, επιδίωξη μας είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά καθώς ποντάρουμε πολλά σε αυτά, ρίχνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

Βάιος Καραφέρης (Προπονητής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες με την ευχή να πάνε όλα καλά. Μπορεί φέτος να αλλάξαμε κατηγορία και θα αγωνισθούμε στην Α1 ΕΠΣΛ αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια. Ποντάρουμε πολλά στα «δικά» μας παιδιά που προέρχονται κυρίως από τα τμήματα υποδομής όπου γίνεται συστηματική δουλειά. Και φέτος στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα νεανικό και συνάμα ανταγωνιστικό σύνολο και από κει και πέρα θέλουμε να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στους αυριανούς άσους προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω».

Αντώνης Λεμονής (Ποδοσφαιριστής): «Πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να ξεπεράσουμε όλοι τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Όσον αφορά για την ομάδα, είναι μία νέα προσπάθεια για την Ανθούπολη στην Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας με καινούργια πρόσωπα. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί η ομάδα στη κατηγορία αυτή και ότι άλλο καλό έρθει θα είναι καλοδεχούμενο…».

Χρήστος Ευαγγέλου (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα έχει αλλάξει κατηγορία που απαρτίζεται κυρίως από νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό μείγμα έμπειρων και νέων παικτών ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

Αποστόλης Καφανέλης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά. Νέο ξεκίνημα για την ομάδα και σε μία νέα κατηγορία, αυτή της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας στον Νομό μας. Εύχομαι η ομάδα να μείνει στη κατηγορία και θα κοιτάξουμε μέσα στη χρονιά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τα Φιλικά

19/09 Τοξότης Λάρισας (εντός)
22/09 Δασοχώρι (εκτός)