Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στο Δασο(Χ)ώρι…

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ατρόμητος Δασοχωρίου και Μαχητής Τερψιθέας, με το 1 – 1 να αποτελεί και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Νίκου Χατζημπύρου με αυτόν τον βαθμό έφθασε τους δέκα εννέα και συνεχίζει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Κώστα Τσιουτσιούμη από τη πλευρά του βρίσκεται μία θέση πιο κάτω έχοντας και ένα βαθμό λιγότερο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βάνης με πλασέ μετά από συρτή σέντρα του Γιώργου Τανάγια έβαλε μπροστά το Δασοχώρι, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο Παζόλης είχε πολύ καλή στιγμή για την Τερψιθέα και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ντελή.

Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στο γκολ στο 60′ αφού στη προσπάθεια του να διώξει από την άμυνα του, ο Κόμη με κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων με το 1 – 1 να μένει και έως το φινάλε.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Ντελής, Φραγκογούλας, Καραγιώργης, Κόμης, Ήσυχος, Τσιαμούρας (60′ Δάμτσας), Καρυώτης (70′ Μπάσιος), Σακελλαρίου, Βάνης (80′ Παπαγιάννης), Μπαρούτας (85′ Θώμος Αντ.), Τανάγιας.

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Δ., Κατσαβριάς, Παπαδημητρίου Χρ., Σκέντζας (46′ Παπαδημητρίου Στ.), Ντορούμογλου, Κωσταδήμας (80′ Καραμανώλας), Φανίδης, Παζόλης, Γεωργοσούλης (46′ Μπουρνάκας (80′ Τάτσιος)).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Χασιώτης, Δρυστέλλας.