Δεν διεξάγεται το Λαμία – ΑΕΛ! Στα δικαστήρια η συνέχεια…

Τελικά το ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα διεξαχθεί, μιας και ο κ. Κουτσιαύτης δεν έκανε δεκτά τα δελτία της ΠΑΕ ΑΕΛ που ανακλήθηκαν από την ΕΠΟ στις 12:30 το μεσημέρι.

Επομένως το παιχνίδι δεν θα γίνει, με την ομάδα της Λαμίας σε πρώτη ευκαιρία να κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά με 3 – 0;

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα Λαμία-ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική της Super League, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την ανάκληση των δελτίων των δέκα ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τη λαρισινή ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, «… καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Το σημαντικό είναι ότι, σύμφωνα με την ομοσπονδία, τόσο η ΑΕΛ όσο και η Super League έχουν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή από νωρίς το μεσημέρι, κάτι που νωρίτερα αρνήθηκαν οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».