Δεν εί(Χ)ε νικητή το ντέρμπι στο Κιλελέρ

Από έναν βαθμό πήραν Κιλελέρ και Οικονόμος Τσαριτσάνης στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας το μεσημέρι της Κυριακής!

Το τελικό σκορ, 1 – 1 έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στα δύο σύνολα, με το Κιλελέρ που αγωνίστηκε με νέα φανέλα για πρώτη φορά στο 2022 να φθάνει τους είκοσι οκτώ και να παραμένει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ενώ, όσον αφορά το σύνολο του Οικονόμου Τσαριτσάνης έφθασε τους τριάντα δύο βαθμούς και «έπεσε» στην 2η θέση της βαθμολογίας, μιας και ο Δωτιέας Αγιάς ανέβηκε στην πρώτη θέση ύστερα από την σημερινή του νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Αχιλλέα Τσιβόπουλου ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τον Κώστα Ζάχο στο 42′.

Η απάντηση στα γκολ και το 1 – 1 για την ομάδα του Νίκου Φώλλα ήρθε στο 72ο λεπτό με τον Γιώργο Ντάλλα να κερδίζει τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο για το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες.

Από πλευράς ευκαιριών, το Κιλελέρ απείλησε με τους Θανάση Αργύρη και Χρήστο Τζέκα, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε καλές στιγμές με τους Γιώργο Ντάλλα και Γιάννη Βλαχάκη…

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Ζιόμπουρας Απ., Γαρουφαλιάς, Αργύρης (68′ λ.τ. Καρακάνος), Ντιντής, Κορδαλής, Ζάχος (81′ Μηλίγγας), Τζέκα, Κουβελάς (65′ Παπαχρήστος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πατσής, Δραχαλίβας, Αθανασούλης, Βλαχάκης, Πούτας (63′ Σεμερτζίδης), Γκαντούνας (46′ Ντάλλας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Μάνος, Νίκζας.