Δεν εί(Χ)ε νικητή το ντέρμπι των ουραγών…

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στη Βερδικούσια ανάμεσα στη τοπική Προοδευτική και τον Όλυμπο Αιγάνης με το 2 – 2 να είναι το τελικό σκορ.

Από ένα βαθμό πήραν οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας.

Έτσι, το σύνολο του Κώστα Μπακλαβά έφθασε τους τρεις βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα του Γιώργου Μπάτζιου βρίσκεται στη τελευταία θέση έχοντας δύο βαθμούς.

Στο 15ο λεπτό του αγώνα ο Ηλίας Κουζιώνης «άνοιξε» το σκορ και έκανε το 1 – 0 για τη Βερδικούσια, ενώ επτά λεπτά μετά, ο Ρουμπιές έφερε και πάλι το ματς στα ίσια.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καρκατσέλας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι κ. Τέγο και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια για εξύβριση προς το πρόσωπο του διαιτητή…

Ο Όλυμπος Αιγάνης πέτυχε την ανατροπή του σκορ στο 80′ με τον Πουρλιώτη, όμως έξι λεπτά μετά, ο Νίκος Οικονόμου σημείωσε το 2 – 2 με κεφαλιά που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι της Αιγάνης έχουν έντονα παράπονα για τη φάση του 90’+3′ όπου ο κ. Τέγος έδειξε συνέχεια στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» για περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κώστα Ρουμπιέ.

Πάντως, πριν την έναρξη του αγώνα στη Βερδικούσια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τον χαμό του πατέρα του Γιώργου Νιάφα που είναι προπονητής και ποδοσφαιριστής του Ολύμπου Αιγάνης.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μπακλαβάς, Ζερδαλής Σπ. Χρ., Χαράλαμπος Κ., Ζερδαλής Σπ. Δ. (75′ Μιχαλές), Τέλλιος (80′ Χαράλαμπος Γ.), Κουζιώνης, Καρκατσέλας, Οικονόμου Ν. Αθ. (85′ Νανούλης), Συνάπαλος, Στατήρης.

Όλυμπος Αιγάνης (Γιώργος Μπάτζιος): Ριζάκης, Μπούλαρι, Γκαραγκούνης Ι., Λάζος, Ρουμπιές, Χριστοδούλου, Τάκης, Γκαραγκούνης Χρ., Μπούλαρι, Πουρλιώτης, Χριστοδούλου Γ. (46′ Ζάχος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Γούλας, Κοντογιώργος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...