Δεν εγκρίνουν την προκήρυξη Πρωταθλήματος, αν δε βρουν τηλεοπτική «στέγη»!

Τι αποφάσισαν Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ, στη συνάντηση που είχαν με βασικό θέμα τα τηλεοπτικά-Βασική επιδίωξη η επιστροφή στην κεντρική διαχείριση απ’ τη σεζόν 2021-22!

Το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων, είναι απ’ τα κρισιμότερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Πολλές ΠΑΕ δεν έχουν «στέγη» και κατά συνέπεια δεν έχουν το βασικότερο έσοδο ενόψει της νέας σεζόν. Για το λόγο αυτό, μετά και τα όσα είχαν συζητηθεί στην πρόσφατη συνεδρίαση της λίγκας, επτά ΠΑΕ συναντήθηκαν και ανέλυσαν τα δεδομένα αναφορικά με την ανάγκη εύρεσης τηλεοπτικών συμβολαίων!

Πρόκειται για τις εξής ΠΑΕ: Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ. Οι συγκεκριμένες ομάδες λοιπόν, αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να εγκρίνουν την προκήρυξη του επόμενου Πρωταθλήματος, σε ενδεχόμενο που δεν έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ΠΑΕ της Super League 1! Κάτι που σημαίνει πως ουσιαστικά δε θέλουν να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα αν δε λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη κίνηση όπως ενημέρωσαν σχετικά οι ΠΑΕ, είναι μια δέσμευση προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και η τήρηση του υγιούς ανταγωνισμού στο Πρωτάθλημα.

Πέρα απ’ αυτή την απόφαση πάντως, βασική τους επιδίωξη είναι να λυθεί διαφορετικά το θέμα αυτό από την σεζόν 2021-22. Συγκεκριμένα θα επιδιώξουν από την περίοδο εκείνη, να επανέλθει η λίγκα σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης.

Πρόκειται σαφώς για έναν ισχυρότατο πόλο στην Super League 1. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση όλων των μετόχων της διοργανώτριας και ειδικά όσων έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο σε ισχύ.

Πηγή: Onsports

The post Δεν εγκρίνουν την προκήρυξη Πρωταθλήματος, αν δε βρουν τηλεοπτική «στέγη»! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...