“Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με τον Μουρίνιο”

O Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε ότι η σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν αρκετά δυνατή ώστε να συνεργαστεί με τον Πορτογάλο τεχνικό όσο εκείνος βρισκόταν ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι, Ζιντάν, δεν θα μπορούσε ποτέ όπως λέει, να είναι το δεξί χέρι του προπονητή της Τσέλσι, Μουρίνιο καθώς η χημεία μεταξύ τους ήταν ανύπαρκτη.

Διαβάστε αναλυτικότερα τις δηλώσεις του:

“Με τον Αντσελότι ήρθαν όλα πολύ φυσικά. Μίλησα μαζί του λίγες μέρες πριν μπει στην ομάδα και τακτοποιήσαμε τα πάντα. Αυτή ήταν μια καλή στιγμή για εμένα, για τον ίδιο και για τον σύλλογο”δήλωσε ο Ζιντάν στο γαλλικό Canal+.

Και συνέχισε “Ποτέ δεν θα μπορούσα να αναλάβω έναν τέτοιο ρόλο με κάποιον προπονητή που δεν γνωρίζω. Για παράδειγμα ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι βοηθός του Μουρίνιο. Εκτός αυτού, εκείνος είχε ήδη έναν βοηθό. Δεν θα μπορούσα να πάρω τη δουλειά του δεξιού χεριού του”.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μουρίνιο άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2013, μετά από μια ανεπιτυχή συνεργασία με παίκτες κλειδιά της “βασίλισσας” όπως ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος.

Πηγή: sport24.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...